Angola

We komen langs een enorm grote vuilnisbelt, waar ik twee kleine kinderen op hun blote voeten tussen het vuil zie snuffelen. Ze zijn een jaar of vijf, zes. Ik wijs Paul erop en we stoppen. We hebben veel fruit bij ons en willen de kinderen wat geven. Zodra ik mijn deur opendoe, rennen de kinderen weg alsof de duivel hen op de hielen zit. Ik doe wat appels in een plastic zakje en leg ze op een grote kei, in de hoop dat de kinderen het later zullen vinden.

                                          Veel grote stortplaatsen

                                          Barbequen met chauffeurs uit NamibiĆ«

                                          Veel resten uit de oorlog
                                          Kleurrijk stadje in het zuiden.

                                         De weg is een beetje glibberig                                                  Een Nederlandse vrachtwagen in Angola